De opvang

Casa Flora is een kleinschalige opvang in de Bloemenbuurt van Leeuwarden (centrum/noord) en geopend voor opvang op maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur. Opvang buiten deze tijden en in het weekend is in overleg ook mogelijk.

De opvang richt zich op kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Opvang voor oudere kinderen die naar de Prins Constantijnschool gaan is natuurlijk ook mogelijk.

 

Uiteraard heb ik de benodigde diploma's en certificaten en ben ik geregistreerd in het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen), waardoor ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag. Ik vind het belangrijk dat ouders hun kind met een gerust hart bij me kunnen brengen. Dat kinderen in een prettige omgeving kunnen spelen en zich ontwikkelen. Naast een vast dagritme vind ik vrij spelen voor kinderen heel belangrijk. Maar ook de gezelligheid aan tafel, samen knutselen en samen eten en drinken. Als het weer het toelaat (en dat is al snel vind ik), ga ik graag naar buiten. Naar de kinderboerderij die vlakbij is, de speeltuin, eendjes voeren, wat boodschapjes halen of gewoon lekker een eind wandelen. Ook heb ik een mooie achtertuin waar heerlijk gespeeld kan worden met onder andere loopfietsjes en watertafel. Vertrouwdheid en gezelligheid staan voorop!