De opvang

Casa Flora is een kleinschalige, huiselijke opvang in de Bloemenbuurt van Leeuwarden (centrum/noord) en geopend voor opvang op dinsdag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. 

Casa Flora biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar op vaste, voor jouw kind gereserveerde dagen.

 

Uiteraard heb ik de benodigde diploma's en certificaten en ben ik geregistreerd in het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen), waardoor ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag. Ik vind het belangrijk dat ouders hun kind met een gerust hart bij me kunnen brengen. Dat kinderen in een prettige omgeving kunnen spelen en zich ontwikkelen. Zeker voor de allerjongsten geldt dat ze, in overleg met hun ouders, zo veel mogelijk in hun vertrouwde ritme blijven qua eten en slapen.

Naast een redelijk vast dagritme vind ik vrij spelen voor kinderen heel belangrijk. Maar ook de gezelligheid aan tafel, samen knutselen en samen eten en drinken. Als het weer het toelaat (en dat is al snel vind ik), ga ik graag naar buiten. Naar de kinderboerderij die vlakbij is, de speeltuin, het park, wat boodschappen halen of gewoon lekker een eind wandelen. Ook heb ik een mooie achtertuin waar heerlijk gespeeld kan worden met onder andere loopfietsjes en watertafel. Afhankelijk van de groep en de leeftijd ga ik ook naar Aquazoo, Monkeytown of bv het Fries Natuurmuseum. Vertrouwdheid, gezelligheid en ontdekken staan voorop! Maar ook respect voor jezelf, anderen en voor de omgeving.

Maak jouw eigen website met JouwWeb