Wie ben ik?

Wie ben ik?

 

Ik ben Sonja Postma, geboren in 1977 in Buitenpost en sinds 2007 woonachtig in Leeuwarden. Inmiddels woon ik op een mooie plek in de Bloemenbuurt samen met mijn zoontje van 7. 

Na mijn HBO-opleiding Communicatie ben ik (een beetje per ongeluk) het bedrijfsleven ingerold en daar een hele tijd gebleven. Ik heb het daar naar mijn zin gehad en er veel geleerd, maar het werd tijd voor iets anders. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is een plek te vinden waar je je kind met een gerust hart durft achter te laten, een plek waar je kind het echt naar zijn zin heeft. Dat wil ik heel graag bieden. Open en eerlijke communicatie met ouders vind ik daardoor heel belangrijk.

 

Uiteraard heb ik de benodigde diploma's en certificaten en ben ik geregistreerd in het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen), waardoor ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag. Al vanaf mijn 14e heb ik ruime ervaring in het oppassen en verzorgen van kinderen. Van huis uit beschik ik over een ruime dosis verantwoordelijkheidsgevoel, ik ben zorgzaam, ondernemend en vooral positief ingesteld. 

 

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Dat kan zowel via de gastouderbureaus waar ik bij ben aangesloten, als via de contactgegevens verderop op deze website.

 

 

Diploma's en certificaten

Onderstaande diploma's en certificaten, wettelijk nodig om als gastouder te mogen werken, heb ik in bezit:

 

- MBO Helpende Zorg & Welzijn, specialisatie gastouder

- EHBO voor kinderen (Oranje Kruis), inclusief certificaat Herken Kinderziekten

- Verklaring Omtrent Gedrag

- registratie in LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen)

- ingeschreven in Personenregister Kinderopvang

- Certificaat KNGO Meldcode Kindermishandeling incl. wegingskader (versie 1-1-2019)

- Certificaat "De (niet-)pratende peuter"; spraak- en taalontwikkeling van het jonge kind en vroegtijdige herkenning van taalontwikkelingsstoornissen (TOS)

 

Casa Flora is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 73433373.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb